Είσοδος Εγγραφή
Τηλέφωνο επικοινωνίας
+30 210 300 6700

Προφίλ

ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΗΝ WEBORDER

ΣΑΣ ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΑΠΟ ΤΟ 1996 !

Είμαστε μια μικρή, ευέλικτη και δημιουργική ομάδα έμπειρων επαγγελματιών των νέων τεχνολογιών με εξειδίκευση στο διαδίκτυο. Πιστεύουμε στη δύναμη του διαδικτύου και τον τεράστιο κόσμο ευκαιριών που αυτό προσφέρει.
Πάθος μας είναι να προσφέρουμε στους πελάτες μας τις πλέον σύγχρονες, ποιοτικές και ολοκληρωμένες υπηρεσίες για την ανάπτυξη, τη διαχείριση και την ανάδειξη της ηλεκτρονικής τους παρουσίας, με τρόπο προσιτό, ευέλικτο, και απόλυτα προσηλωμένο στην επίτευξη των επιχειρηματικών τους στόχων.

ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ

ΣΤΗΝ ΑΙΧΜΗ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ

Έχουμε σχεδιάσει για σας ειδικά «πακέτα» υπηρεσιών, σε προσιτό κόστος για να επιλέξετε ανάλογα με τις ανάγκες σας.

ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΙΣΤΟΤΟΠΩΝ

Καλύπτουμε όλες τις ανάγκες που μπορείτε να έχετε σε θέματα φιλοξενίας.

ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΩΝ ΤΟΠΩΝ

Σχεδιασμό μοναδικών και λειτουργικών websites.

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ

Ολοκληρωμένες λύσεις κατασκευής ηλεκτρονικών καταστημάτων (eshops).

WEB MARKETING

Στο Google Adwords, Social Media, Βελτιστοποίηση στις μηχανές αναζήτησης (SEO) κ.α.

ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

Έρευνα και ανάλυση της αγοράς, ολοκληρωμένη στρατηγική και πλάνο ηλεκτρονικού marketing. Προτεινόμενες ενέργειες για αύξηση της επισκεψιμότητας και προσέλκυση νέων πελατών.

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Δημιουργία λογότυπου, φωτογράφιση, βιντεσκόπηση, σύνταξη κειμένων, εκμάθηση, αναβάθμιση ή ανακατασκευή site, δομημένος προγραμματισμός κ.α.

Web Hosting
95%
Web Design
90%
ECommerce
90%
Promotion
90%
Ανάπτυξη Περιεχόμενου
90%
Φωτογράφιση
85%
Γραφιστικές Υπηρεσίες
95%
Κώστας Ρεντζής

Κώστας Ρεντζής

Senior Developer

BSc Electrical & Electronic Engineering (University of Aberdeen, Scotland), MSc in Computer Games Programming (University of John Moores, Liverpool),Έτη εμπειρίας: 18

Νίκος Ψαρρός

Νίκος Ψαρρός

Απόφοιτος σχολής εικόνας & ήχου (AVR), με σπουδές στη μουσική και στα Φυσικομαθηματικά & σεμινάρια σε μικροηλεκτρονική, τηλεπικοινωνίες και αυτοματισμούς. Έχει εργαστεί σε όλα τα πόστα της επικοινωνίας & διαφήμισης, στην τηλεόραση & στην παραγωγή πολυμέσων. Από το 2006 δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στο Αιγαίο & εξειδικεύεται στην τουριστική επικοινωνία.

Μάνος Μπαρνίας

Μάνος Μπαρνίας

Senior Developer
MSc in Interactive Applications Development, Liverpool John Moores University.
Γάσπαρης Ματθαίος

Γάσπαρης Ματθαίος

MARKETING & SALES

Έχει εργαστεί αρκετά χρόνια ως ελεύθερος επαγγελματίας στην πώληση-παροχή ηλεκ. υπηρεσιών & Η/Υ. Μετακόμισε το 2014 στη Μόσχα και ασχολείται πλέον με ηλεκτρονικές υπηρεσίες προς τρίτους. Μιλάει Αγγλικά & Ρωσικά και διαθέτει άριστες γνώσεις στον τομέα της πληροφορικής.

Η εμπειρία μας

ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟ 1996

Διαθέτουμε μεγάλη και πολύπλευρη εμπειρία σε ό,τι αφορά το διαδίκτυο και τις εφαρμογές του.

Το ξεκίνημά μας έγινε το 1996, στο Los Angeles των Ηνωμένων Πολιτειών. Τότε, το διαδίκτυο βρίσκενταν στα αρχικά στάδια ανάπτυξης. Ένας μεγάλος αριθμός μικρομεσαίων Αμερικανικών επιχειρήσεων στρέφεται σε αυτό και η WebOrder γίνεται πολύτιμος συνεργάτης τους.

Λίγα χρόνια αργότερα, στο ξεκίνημα της νέας χιλιετηρίδας, το διαδίκτυο γίνεται γνωστό και στην Ελλάδα θέτοντας μία νέα πρόκληση για τη WebOrder. Στόχος μας να αναδείξουμε την αξία και τον ανεξάντλητο κόσμο ευκαιριών που αυτό προσφέρει στους Έλληνες επιχειρηματίες. Πολλοί μας αντιμετωπίζουν αρχικά με επιφυλακτικότητα. Μία εικοσαετία αργότερα, οι ίδιοι πελάτες αλλά και πολλοί περισσότεροι, από κάθε κλάδο, μας ευχαριστούν καθημερινά για την ανάπτυξη των πωλήσεων, την είσοδο σε νέες αγορές και άλλους – χειροπιαστούς – επιχειρηματικούς στόχους που τους βοηθήσαμε να υλοποιήσουν εστιάζοντας στο διαδίκτυο.

Σήμερα η WebOrder υλοποιεί έργα για επιχειρήσεις και ιδιώτες σε όλο τον κόσμο.

Σημεία Διαφοράς

ΥΨΗΛΗ ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ & ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ

  • Συνδυάζουμε υψηλή τεχνογνωσία και αισθητική για ξεχωριστά και απόλυτα λειτουργικά websites και e-shops
  • Η ομάδα μας αποτελείται από πτυχιούχους επαγγελματίες του διαδικτύου και των νέων τεχνολογιών με μεγάλη εμπειρία σε Ελλάδα και εξωτερικό
  • Σας παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες που εξασφαλίζουν την βέλτιστη απόδοση και την προώθηση της ιστοσελίδας σας
  • Προσφέρουμε ταχύτητα και ευελιξία στην παράδοση του έργου – ως οι ειδικοί του διαδικτύου, το 99% της εξυπηρέτησης του πελάτη μας διεκπεραιώνεται μέσω web – μηδενίζοντας ουσιαστικά τους χρόνους ανταπόκρισης
  • Είμαστε εκεί για σας όποτε μας χρειαστείτε. Παρέχουμε συνεχή υποστήριξη –τεχνική και συμβουλευτική – για ό,τι προκύψει, 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, όλο το χρόνο!
Πώς το κάνουμε

Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

όσον αφορά την ποιότητα, τη συνέπεια και την αποτελεσματικότητα της δουλειάς μας συνοψίζεται στα εξής:

  • Κάθε δουλειά αποτελεί για μας μία ξεχωριστή πρόκληση. Αφιερωνόμαστε στο έργο του κάθε πελάτη μας με όλες μας τις δυνάμεις.
  • Η ποιότητα και όχι η ποσότητα είναι ο βασικός μας στόχος σε ό,τι και αν κάνουμε. Θέλουμε να έχουμε λίγους, επιλεγμένους και ευχαριστημένους πελάτες. Θέλουμε να δημιουργούμε έργα στο διαδίκτυο που διακρίνονται για την ουσία και την αποτελεσματικότητά τους και αποδίδουν, με μετρήσιμο τρόπο, την επένδυση του πελάτη.
  • Δεν επενδύουμε σε μεγάλες διαφημιστικές καμπάνιες για το αντικείμενό μας. Τα ίδια μας τα έργα και οι μαρτυρίες των ευχαριστημένων πελατών μας αποτελούν για μας την καλύτερη διαφήμιση.
  • Δεν επαναπαυόμαστε ποτέ. Φροντίζουμε να ενημερωνόμαστε συνεχώς για τις νέες εξελίξεις στην τεχνολογία του διαδικτύου, ώστε να προτείνουμε λύσεις που φέρνουν τους πελάτες μας ένα βήμα μπροστά.
ΑΠΟΨΕΙΣ ΠΕΛΑΤΩΝ

ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Η WebOrder είναι μια νέα επιχειρηματική προσπάθεια από παλιούς συνεργάτες που έχουν αποδείξει για περισσότερες από δυο δεκαετίες την ικανότητα & το ταλέντο τους. Χαιρετίζω την WebOrder.
Μιχάλης Κοσμίδης
ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΧΑΛΒΑΔΟΠΟΙΙΑ Μ.ΚΟΣΜΙΔΗ & ΣΙΑ Ο.Ε.
Η WebOrder με βοήθησε να αποκτήσω μια ανταγωνιστική παρουσία στο διαδίκτυο από το 2011. Στον πρώτο χρόνο λειτουργίας του site απέκτησα νέους πελάτες & έκανα απόσβεση του κόστους κατασκευής. Σήμερα μεγάλο ποσοστό των πελατών μου προέρχονται από το διαδίκτυο.»
Τάκης Κορδαλής
Ιδιοκτήτης καταστήματος Choice & Attitude